Zovite me Bizzle, J-Bizzle!

Objavljeno 12.02.2014. - 11:12

Nova crtica iz života Justina Biebera! Odlučio je prije 20. rođendana promijeniti instagram ime u “Bizzle”. No nakon realizacije plana, jedan je ljutiti reper reagirao.

Ove je nedjelje objavio na Twitteru: “20 do 20”, što znači da će za nekoliko dana napuniti 20 godina i izaći iz puberteta. Znači li to da će se uozbiljiti? Čini se da Justin planira promijeniti i glazbeni stil i izričaj. Zbog toga je na Instagramu promijenio naziv profila u “Bizzle”. Naime, tako se zvao veliki reper iz Miamija koji je ubijen u pucnjavi prije dvije godine.

Iste je noći Justin objavio sliku iz studija s reperom T.I.-jem, a koji dan ranije i onu s jednim od najvećih imena hip hop industrije – Diddyjem (as in Puff Daddy iliti P. Diddy), Rick Rossom, Jermaineom Duprijem, piše Daily Mail.

bieber

Britanski reper Lethal Bizzle, čini se da nije oduševljen ovom “sličnošću”! Jučer je na svom Twitter profilu poručio svim obožavateljima: “Postoji samo jeeeeeedan Lethal Bizzle, jedaaaaaan Lethal Bizzle, kotrlja se, pjeva svoje pjesme, DDT Justin Bieber samo smeta.. Postoji samo jedaaaan ha.”, prenosi US Magazine. Kad smo već kod “zauzetih” imena, ni u Hrvatskoj nije bolje – moglo bi doći do zabune i slučajnog miješanja s našim Bizzom.

lethal

Kad su ga obožavatelji upitali odakle sad to, kratko je odgovorio: “Za sad.”

Možda je nakon suđenja za maltretiranje taksista u Torontu, opiranja uhićenju u Miamiju i potencijalnom prekršaju s “jajima” iz Los Angelesa, možda je odlučio mijenjati imidž?

Što vi mislite?

 

L.B.

foto: Instagram

About the Author