WTF Zayn ne smatra prijateljem nijednog od članova One Directiona?!

Objavljeno 07.11.2017. - 11:28

Budući da je Zayn Malik napustio One Direction usred turneje i bez objašnjenja, a još im je ostao i cijeli album za snimiti, nije ni čudno da su ostali članovi 1D zamjerili njegovo ponašanje. Najteže je svađa pala Louisu Tomlinsonu koji je do tada bio njegov BFF.

zayn malik louis tomlinson

No, od tada su prošle tri godine, Zayn i Louis su se posvađali i pomirili, barem dovoljno da razmijene lijepe riječi na Twitteru prošle godine u prosincu, kada je od leukemije preminula Louisova mama, Johannah Deakin.

Ipak, to ne znači da su dečki ponovno prijatelji, štoviše, Zayn navodno ne smatra nijednog od članova One Directiona svojim prijateljem – to je izjavio u intervjuu za Billboard.

‘Naši su se odnosi definitivno promjenili od kada nismo zajedno u bendu, ali ja to smatram normalnim – tako to ide u životu. Svi smo sada odrasli, čak dvojica imaju djecu. Ali ne, ne razgovaram s nijednim od njih, stvarno’, dodao je Zayn.

Isto je izjavio i prije godinu dana za isti magazin, pa možemo zaključiti da je 1D faza definitivno za njega prošlost… Barem su ostali dečki ostali relativno bliski, ako je vjerovati Liamu, koji je potvrdio ponovno okupljanje benda još u kolovozu ove godine.

Foto: Twitter/Instagram

M.Z.

About the Author