WOW Ulica u kojoj se Rihanna igrala kao mala sada nosi njezino ime


Objavljeno 04.12.2017. - 11:28

Rihannu se često naziva ljepoticom s Barbadosa, a sad su stanovnici tog grada odlučili da je vrijeme da vrate pjevačici za svu besplatnu reklamu koju im je donijela. Ulica koja se do nedavno zvala ‘Westbury New Road i u kojoj je Rihanna odrasla od sada će se zvati ‘Rihhana Drive’.

Rihanna

Ceremonijom preimenovanja pohvalila se na Instagramu, a održala je i govor u kojem je naglasila koliko je ponosna na svoje podrijetlo te je zahvalila građanima na podršci.
‘Dan koji ja i moji ljudi nećemo nikad zaboraviti! Sve lekcije, trčanje bosih nogu, naporni susjedi, pletenje kose na stepenicama, igranje na groblju, šetnja do plaže, karaoke partyji koji su čitavu ulicu držali budnom do 4 ujutro, krađa šipaka sa Sammyjeva stabla, preklinjanje majke da mi dopusti da odem u Janovu trgovinu jer je imala američke proizvode, prodaja plastičnih/staklenih boca Peteru kako bih mogla kupiti one američke proizvode, pisanje domaćih zadaća na trijemu dok gospođica Hyacinth viče: ‘Boljet će te trbuh od tih hladnih stepenica’, brzinsko pranje suđa kada bi majčine visoke potpetice počele udarati o pločnik dok je dolazila s posla… Upravo ovdje u ovoj ulici!’, napisala je.

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Rihanna nikad nije zaboravila na svoj rodni kraj. Tamo ima posjed vrijedan 22 milijuna dolara, a krajem prošle godine u tom je gradu ‘ugostila’ princa Harryja.’WESTBURY je više od zajednice, mi smo obitelj! Hvala vam za sve što ste usadili u moj život i što sam žena kakva jesam. Potrebno je selo, i drago mi je da ste to selo bili vi! Slava Bogu!’, poručila je Rihanna.

Foto: Instagram

I.I.

 

About the Author