WOW Selena Gomez čestitala cijeloj ekipi serije ’13 razloga’ i najavila drugu sezonu

Objavljeno 12.12.2017. - 11:18

Katherine Langford je bila jedna od (navodnih) iznenađenja na listi nominiranih za Zlatni globus 2018. godine u kategoriji najbolje glumice u TV seriji. Podsjetimo, ona glumi Hannah u seriji ’13 razloga’ koja je definitivno jedna od najgledanijih serija u 2017. godini.

katherine langford

U istoj kategoriji nominirane su Caitriona Balfe iz serije ‘Outlander’, Claire Foy iz ‘The Crown’, Maggie Gyllenhaal iz ‘Kronika Times Squarea’ i Elisabeth Moss iz ‘Sluškinjine priće’. Seriji ’13 razloga je, doduše, promakla nominacija za najbolju TV seriju u potkategoriji drame, ali to Selena Gomez (koja je izvršna producentica serije) nije doživjela kao neuspjeh. Ona je zahvalila svima uključenim u stvaranje ove serije na svoj način – na Instagramu, ali i najavila novu sezonu.

Nije propustila priliku da čestita Katherine na nominaciji za prestižnu nagradu i napomenula da se iznimno ponosi njome…

Naravno, i Katherine se oglasila na svojem profilu nešto dužom objavom – zahvalila je Hollywood Foreign Press Associationu na nominaciji i naglasila da nikada nije bila dio kreativnije grupe više posvećene zadatku od one u seriji ’13 razloga’. Objavu je zaključila izražavanjem nade da će ova tematika (zlostavljanja u školama) postati popularnija kako bi životni problemi tinejdžera bili svedeni na minimum.

Keep your fingers crossed!

Foto: Instagram

M.Z.

About the Author