Volimo vidjeti da su celebrity cure kao i mi – Gigi Hadid tamanila hamburgere u studiju


Objavljeno 17.11.2017. - 12:35

Gigi je (ponovno) gostovala u ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ i boravak u studiju završila slasnim zalogajem – hamburgerom u društvu slavnog voditelja.

gigi hadid

U intervjuu je predstavila svoju novu liniju cipela nastalu u suradnji sa Stuartom Weitzmanom, kolekciju natikača kakve i sama voli nositi. Dolaze u tri boje – narančastoj, tamno plavoj i sivoj i karakterizira ih simbol oka u sredini (tzv. Evil Eye) za koji se vjeruje da može otjerati zle misli i donijeti spokoj i sreću.

cipele

Modeli pod nazivom Eyelove i Eyelovemore nosit će i muškarci i žene, baš kao što su ih u studiju nosili Gigi i Jimmy, a prihod od prodaje ići će u humanitarne svrhe – za izgradnju škola u zemljama trećeg svijeta. Sigurni smo da ćemo uskoro u njima vidjeti i njezinog dečka, Zayna Malika.

Gigi je rekla i da je kao mala bila zaluđena Lakersima i košarkašem Kobeom Bryantom, a Jimmy joj je čestitao na tituli žene godine po izboru časopisa Glamour (‘Woman of the Year’).

Ispala je skromna kao uvijek, a i ove hamburgere je ‘smazala’ baš slasno.

U međuvremenu joj je otkazan nastup na Victoria’ Secret Showu u Šangaju, o čemu se i spekuliralo nakon što su joj Kinezi zamjerili ismijavanje Bude.

Foto: YouTube/Screenshot

M.Z.

About the Author