Uskoro očekujemo novi hit – šuška se da Selena i The Weeknd udružuju snage


Objavljeno 26.05.2017. - 09:58

The Weeknd upravo održava turneju ‘Legend Of The Fall’, kojom promovira album ‘Starboy’. U periodu od veljače do srpnja održat će ukupno 56 koncerata – jedan od njih je nedavno održan koncert u Chicagu. Na tom koncertu našla se njegova slavna cura – Selena Gomez.

selena

Izgleda da ga Selena totalno podržava, čak bismo mogli reći da su to ‘relationship goals‘: u publici je pjevala njegovu poznatu pjesmu ‘Party Monster‘, a izvela ga i na večeru.

Činilo se kao da je uzela predah od svoje karijere i opustila se uz Starboya, ali šuška se da ustvari planiraju glazbenu suradnju. Upućeniji fanovi na Twitteru čak nagađaju o kojoj se stvari radi – novi hit zvat će se ‘In Her Element’ i trebao bi izaći ovaj vikend.

Sve je započelo kada se na stranici Wikipedije pojavila dopuna u diskografiji Maxa Martinaon je navodni producent pjesmeIn Her Element‘.

wiki

Ali, budući da Wikipediju može svatko uređivati, postoji mogućnost da je sve samo neslana šala. Neki čak tvrde da su oni prvo profesionalno surađivali, pa se naknadno zaljubili. U to ipak ne vjerujemo jer (vjerojatno?) ne bi odgađali objavu mjesecima.

Je li ipak u pitanju samo ljubav? Ili ljubav pa glazbena suradnja? Glazbena suradnja pa ljubav? Što vi mislite?
Držimo palčeve da već ovaj vikend slušamo ‘In Her Element’.

Foto: Screenshot/Twitter/Instagram

M.Z.

Komentiraj