Uskoro kreće sa snimanjem novi film Woodyja Allena sa Selenom Gomez – i ekipa je zabrinuta


Objavljeno 10.08.2017. - 11:38

Selena se, čini se, nakon duge pauze vraća glumi, uz bok Elle Fanning i Timothéea Chalameta i pod redateljskom palicom Woodyja Allena, za Amazon Studios. Iako se još ne zna naziv filma niti koja će biti uloga Selene, ekipa ju na Twitteru pokušava odgovoriti od angažmana.

woody allen
Iako je Woody vrsni režiser i dobitnik čak četiri Oskara, javnost mu zamjera seksualnu aferu radi koje je završio na sudu 1993. godine. Njegova posvojena kćer, Dylan Farrow, tada ga je optužila za seksualno zlostavljanje u dobi od sedam godina.

Iako njegova krivnja nikad nije dokazana i on je već godinama u braku sa Soon-Yi Previn, ostala je crna mrlja u njegovom životopisu. Upravo zato ekipa na Twitteru pokušava nagovoriti Selenu da odustane od suradnje s njim.

Neki su čak rekli da je nelogično da surađuje sa silovateljem dok u isto vrijeme producira seriju ’13 razloga’ koja obrađuje tematiku seksualnog zlostavljanja.

Selena se još nije oglasila po tom pitanju – nadamo se da će ipak pronaći način da smiri situaciju i da će u profesionalnoj atmosferi nastati novo remek djelo jer nam njezino lice već nedostaje na velikim i malim ekranima.

Foto: Instagram/Twitter

M.Z.

Komentiraj