Uhvaćeni na spoju – Jennifer Lawrence u vezi s 20 godina starijim?


Objavljeno 26.10.2016. - 09:40

Već se neko vrijeme šuška o tome da je Jennifer Lawrence ponovno bacila oko na još jednog starijeg frajera. Čini se da 26-godišnja glumica nikako ne želi imati posla sa dečkima svoje dobi jer su je već nekoliko puta povezivali sa starijim komadima.

Jennifer Lawrence

Nakon glumca Bradleyja Coopera, pjevača Chrisa Martina i redatelja Gabea Polskyja šuška se da je Jenn sada u vezi s 47-godišnjim redateljem Darrenom Aronofskyjem. Aronofsky radi na filmu u kojem Lawrence glumi i glasine su krenule kada su njih dvoje sve više vremena provodili skupa na setu. Sada su viđeni kako skupa ulaze u auto i odlaze na večeru.

 

‘Sve je ovo prošla kad je bila s Chrisom Martinom, no ovog puta je drugačije. Darren ne privlači toliku medijsku pažnju kao Chris. On se ne čini kao osoba koja uživa biti popularna, a takva je i Jennifer’, rekao je izvor.

 

Možda su samo dobri prijatelji koji vole večerati zajedno, a možda su i nešto više. Reći ćemo samo da gdje ima dima ima i vatre, a vrijeme će pokazati je li Jennifer pronašla novu ljubav.

 Foto: Twitter/Shutterstock

I.I.

 

About the Author