Taylor Swift tvitnula zmiju – ekipa nagađa da je pripremila pjesmu o Kim Kardashian na albumu ‘Eclipse’

Objavljeno 22.08.2017. - 11:12

Unaprijed upozoravamo – postoje dvije spekulacije u naslovu: da najavljuje pjesmu o Kim Kardashian i da uskoro izbacuje svoj šesti album pod nazivom ‘Eclipse’.

zmija

Već smo na portalu Teen385 pisali o čudnom izgledu profila Taylor Swift na društvenim mrežama, koji su potpuno očišćeni od svih sadržaja, ali Taylor je u međuvremenu nešto ipak objavila na Twitteru i na Instagramu – desetosekundni video zmije, točnijeg zmijinog repa koji se miče, a mnogi su počeli spekulirati da se radi o najavi novog singla i albuma.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Neki tvrde da će novu pjesmu Taylor posvetiti Kim Kardashian koja je nju prva nazvala ‘zmijom’ na Twitteru. Kako god bilo, nama se čini da je još jednog dokazala svoj (u najmanju ruku) prgavi karakter.

Druga spekulacija se odnosi na njezin novi album – koji se MOŽDA zove ‘Eclipse‘. Podsjetimo jučer je u Americi bila vidljiva pomrčina Sunca (Solar Eclipse), a ona se definitivno dobro pripremila za tu pojavu neobičnim potezom brisanja svih sadržaja s društvenih mreža. Otkud ideja za to? Jer pomračenje simbolizira nove početke, a ovaj album je navodno nova era u njezinoj glazbenoj karijeri. Osim toga, njezin Tumblr profil je u bojama od ružičaste do crne, upravo onima koje vidimo tijekom pomrčine Sunca. I ovaj sat je sumnjiv ekipi na Twitteru.

Evo još teorija koje se ‘razvlače’ po društvenim mrežama.

http://tshifty.tumblr.com/post/164442413892/my-ts6-theories-masterpost

Stvarno više ne znamo što da mislimo i ima li istine u ovim spekulacijama – ali Taylor je definitivno drama queen svijeta i malo nam već ide na živce. A vama?

Foto: Instagram/Tumblr/Twitter

M.Z.

About the Author