Taylor Swift organizirala rođendanski party svojoj prijateljici Lorde

Objavljeno 09.11.2016. - 10:54

Ella “Lorde” Yelich-O’Connor navršila je dvadeset godina, a njezina se prijateljica Taylor Swift pobrinula da ova proslava bude itekako nezaboravna. Budući da se znaju već dugo, Tay je zaključila da je vrijeme za pravi party.

Lorde rođendan

‘Imala sam najbolji rođendanski tulum ikad, okružena mojom obitelji iz New Yorka. Sve je organizirala Taylor koja za sebe kaže da je ‘majka bez djece’. Ja sam tvoje dijete i toliko me voliš da bih mogla puknuti. Nazdravimo za naše tri magične godine najboljeg prijateljstva i više ovakvih trenutaka gdje sam zgnječena između dva anđela’, zahvalila se Lorde.

Lorde rođendan

A osim uživo, Taylor je svojoj prijateljici čestitala i na Instagramu.

‘Hvala ti za glazbu koju stvaraš, za savjete koje daješ, za misli koje izazivaš i za život koji je puno ljepši od prvog puta kad smo se upoznale u New Yorku i jele burgere na klupi u parku pa su nas napale vjeverice. Puno. Te. Volim. Ella’

Lorde rođendan

Ogroman tulum organiziran je usred New Yorka, a bile su pozvane i brojne poznate face. Hrpa balona, ukrasa, ogromna torta, super mjuza i ekipa koja se zabavlja zabilježeni su na Instagramu, a budući da nismo bili pozvani, možemo samo uživati u cool fotkama.


Image9

Lorde rođendan

 

Lorde rođendan

Foto: Instagram

I.I.

About the Author