Taylor Swift (konačno!) izbacila novu pjesmu – ekipa ili je oduševljena ili je sprda!

Objavljeno 25.08.2017. - 10:20

Prvo je obrisala sve tragove sebe na društvenim mrežama, onda je tvitnula video zmije, zatim ju je preduhitrio haker i objavio detalje i naziv njezinog novog albuma koji se zove ‘Reputation’, a sad je konačno objavila i novu pjesmu ‘Look What You Made Me Do’.

Taylor Swift1

Naravno, mišljenja su podijeljena i ima sto i jedna teorija zavjere. Kao prvo, ova pjesma pomalo je drugačija od njezinih prijašnjih. Iako je tema njezinih dosadašnjih pjesama uglavnom bila ljubav, ovog puta nagađa se da je u pitanju nešto drugo.

Moguće je da je Taylor ljuta na nekog svog bivšeg, ali ako je suditi prema komentarima po internetu, ovog puta okomila se ili na Kim&Kanyea ili na Katy Perry ili se dogodila neka nova drama za koju ne znamo.

Očito je jako ljuta na nekoga, a zbog tog je razloga i odlučila ‘pokopati’ i staru Tay (“I’m sorry, the old Taylor can’t come to the phone right now. Why? Oh! ‘Cause she’s dead!”)

Zašto ekipa misli da je pjesma odgovor na dramu koju ima s Katy? Pjesma je izašla isti dan kad je Katy objavila spot za svoju pjesmu ‘Swish Swish’.

Zašto Kanye i Kim? Kanye je (navodno) nazvao Taylor ku*om u pjesmi ‘Famous’, snimio telefonski razgovor s njom, a Kim je sve objavila na internetu i naravno događaj s VMA dodjele nagrada kad je Kanye upao i uzeo riječ Taylor. Dovoljno razloga.

Mi se u biti ne želimo miješati, ali ekipa s interneta želi. Ovo su njihovi komentari na njezinu novu stvar:

Što vi mislite? Ili ni vas nije briga?

I.I.

Foto: Instagram/YouTube/Twitter

About the Author