Taylor Swift je živa – nakon dva mjeseca tišine, na Instagramu promovira singl ‘Want You Back’


Objavljeno 04.05.2017. - 10:37

Moramo priznati da smo se već malo zabrinuli za Taylor – dva mjeseca je prošlo otkad je objavila zadnji post na Instagramu, na Twitteru je nema od kraja siječnja, a na Facebooku više od mjesec dana. Danas nas je obradovala povratkom na društvene mreže, objavom kojom promovira novi singl Haima ‘Want You Back’.

haim

HaimVEVO kanal jučer je na YouTubu objavio pjesmu ‘Want You Back‘ s novog albuma ‘Something To Tell You‘ koji izlazi 7. srpnja.

Haim je američki pop rock bend iz Los Angelesa, na glazbenoj sceni aktivan od 2007. godine, a čine ga tri sestre Haim i bubnjar Dash Hutton. Na 57. godišnjim nagradama Grammy, 2015. godine, Haim je nominiran za najboljeg novog izvođača, a ovo će im biti drugi album.

Izgleda da se njihov ‘sound’ sviđa i popularnoj Taylor, koja je na Instagramu napisala ‘On. Repeat. Til.The. End. Of. Time‼️‼️‼️‼️‼️‼️❗️@haimtheband‘ i pjesmu stopirala na 13. sekundi – naravno, to joj je sretan broj. Njezini fanovi jedva su dočekali njen povratak, ako je suditi po komentarima koji su svi u stilu ‘We want you back’ i ‘I missed you’.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Pa dobrodošli natrag – i Taylor i Haim!

Foto: Instagram/YouTube

M.Z.

Komentiraj