Svi su gledali u nju – Rihannin ‘top’ i ‘flop’ istu večer na Met Gala

Objavljeno 02.05.2017. - 10:14

Met Gala je u Americi toliko popularan event da bismo ga mogli usporediti sa Super Bowlom. I toliko je ekskluzivan da vjerojatno nikad ne budemo mogli pristupiti crvenom tepihu na tom najvećem modnom događaju godine. Ipak, svake godine nas oduševljava jer, osim što ima humanitarnu svrhu – svi prihodi od ultra skupih ulaznica idu za rad Costume Institutea, to je zabava u organizaciji Voguea. Pa je logično da svake godine od tog događaja očekujemo puno.

Ipak, Rihanna nas uvijek iznenadi svojim izdanjem i uspije nadmašiti samu sebe.
Ove godine odjenula je zanimljivu haljinu koju smo imali prilike prvi puta vidjeti na Comme des Garcons’ Fall showu prošle godine. Idealno se uklopila u ovogodišnju zadanu temu ‘Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art Of The In-Between‘.

Njezin make up pasao je uz outfit, a i kosa svezana u punđu, dok su šiške uredno počešljano stajale na licu, nadopunila je izgled koji je vjerojatno najoriginalniji, osim što je prigodan.

Čini nam se da je Rihanna ove godine totalno ‘dobila ovu utakmicu’.

Ipak, ostali smo zatečeni kombinacijom koju je odijenula za after-party. ‘To’ sliči pidžami. Da, spavaćici, bez hlača, s dva remena oko struka. Na noge je stavila natikače koje upotpunjuju ovo ‘kućno izdanje’ i ukrašene su perjem. Torbica je sasvim drukčijeg tona – roza i paperjasta, a od nakita je Rih nosila nekoliko zlatnih lanaca. To ne bismo ni znali da njezina BFF Melissa Forde nije objavila fotku uoči početka noćne zabave.

A post shared by @mdollas11 on

Možda malo razočaravajuće, jelda?

Foto: Instagram/Getty

M.Z.

About the Author