Selena se uselila u novi dom s The Weekndom i ljubila s drugim?!


Objavljeno 14.09.2017. - 12:00

Par u stvarnom svijetu – Selena Gomez i The Weeknd ne govori puno o svojem privatnom životu, ali svejedno skoro sve o njima ‘ispliva’ u javnost brzinom munje. Sada saznajemo da su se preselili zajedno u centar elitnog Greenwich Villagea u New Yorku.

abalena

Entertainment Tonight ekskluzivno je došao do ove informacije od neimenovanog bliskog izvora koji tvrdi da oni sada žive u stanu visokih stropova i staklenih balkona, u kojem se nalazi nekoliko kuhinja uređenih u engleskom stilu. Najamnina navodno košta više od 16.000 američkih dolara mjesečno, ali u njemu zaljubljeni par neće provesti svaku noć budući da je Selena prezauzeta snimanjem novog filma pod redateljskom palicom Woodyja Allena, a The Weeknd je na turneji ‘Legend of the Fall’ do kraja godine.

Embed from Getty Images

Ipak, provest će zajedno sve slobodne noći i to je ‘big deal’ za Selenu. Podsjetimo, Selena je već živjela s dečkom, Justinom Bieberom, a ovo je drugi puta da će imati dečka za ukućana.

No, zbog poslovnih obaveza, prisiljena je bila ljubiti se s drugim – glumcem sa seta, Timothéejem Chalametom. Naravno, ekipa je poludjela jer nitko ne želi da se Abalena raspadne poput Jelene.

Ne znamo je li ovu scenu i uživo vidio The Weeknd – iskreno se nadamo da nije, iako je u pitanju samo posao. Čini se da Timothée čak nije ni uživao…

Foto: Instagram/Getty

M.Z.

About the Author