Selena Gomez prekinula s The Weekndom nakon 10 mjeseci veze – je li Bieber razlog prekida?

Objavljeno 31.10.2017. - 10:52

Službeno je – Abalena je prošlost! Mnogi izvori potvrdili su ovu vijest za People, a čini se da su prekinuli prije nego je Selena viđena na dejtu s Bieberom.

sel weeknd

Selena i Abel prekinuli su nakon 10 mjeseci veze i to nakon dugog promišljanja mjesecima. ‘Teško im je bilo održati vezu, budući da je on usred turneje, a ona snima film pod redateljskom palicom Woodyja Allena u New Yorku’, rekao je bliski izvor za People. Ukratko, navodno je razlazu kumovala udaljenost.

Podsjetimo, Selena i Weeknd su prvi puta viđeni zajedno kada su se ljubili u restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici, a prvi puta su se pojavili u javnosti kao par na Met Gali ove godine.

Embed from Getty Images

Još važnije, vezu s Weekndom je odobrila i njezina mama, Mandy Teefey, za razliku od veze s Justinom.

No, People tvrdi da Justin i Selena nisu zajedno, a E! News da Abela nimalo ne smeta činjenica da se njegova (sada bivša) cura druži s Bieberom, njezinom prvom pravom ljubavi. I ne samo to – Weeknd i Sel se navodno čuju i dalje i stalo im je jednom do drugog, piše Seventeen.

Ipak, ne znamo koliko da vjerujemo u to, budući da je Weeknd napravio nešto impulzivno – obrisao je većinu objava i fotki na kojima je sa Sel na svim svojim profilima na društvenim mrežama, unfollowao većinu ljudi s kojima se druži Selena (npr. njezinu mamu, asistenticu Theresu Mingus i njezinu BFF Franciju Raisa) i sve #Abelena stranice. Sa Selenom je ipak ostao još prijatelj i u virtualnom svijetu.

S Bieberom je Selena postala (ponovno) bliska nakon njezine operacije transplantacije bubrega ove godine, piše Cosmopolitan. Od tada joj on pokušava dokazati da se potpuno promijenio, ali ‘njezina obitelj nije baš oduševljena ovim mirenjem, pa makar bilo na prijateljskoj razini’, rekao je bliski izvor.

Ne želimo govoriti ništa, ali nama je ovo hangoutanje jučer već djelovalo kao više od prijateljstva, a tebi?

Foto: Getty/Twitter

M.Z.

About the Author