Selena Gomez iskreno o ljubavi s The Weekndom

Objavljeno 29.05.2017. - 11:34

Selena je dala live intervju radijskoj postaji Power96 Miami, vezano uz novu pjesmu ‘Bad Liar’ koju je izdala 17. svibnja, a u kojoj je propričala i o sebi osobno. Iako ni u jednom trenutku nije spomenula Weeknda imenom, rekla je da je zauzeta, a svi znamo tko ju je zauzeo i, čini se, oduzeo.

bad liar

U intervjuu je rekla da ‘Bad Liar‘ ‘donosi priču o osjećaju koji nas preplavi kada smo opsjednuti s nekim u onoj fazi nalik medenom mjesecu’. Rekla je da ona ‘obožava taj osjećaj jer je najbolji na svijetu, a događa se kada ti netko ne može izaći iz misli i jednostavno ne možeš ostati hladna’.

Selena je priznala da se ona sada upravo tako osjeća – ‘nisam baš svoja, ali takva sam kakva sam i zasad se sve razvija odlično’ i nastavila ‘Ja sam osoba koja voli strahovito jako i potpuno – ja sam ona osoba koja se predaje potpuno srcem i dušom onome koga voli – jednostavno tako funkcioniram’.

Rekla je i da je planirala putovanje bez njega (Weeknda) potajno se nadajući da će ju on nagovoriti da ne ide – ona je očito ona cura koja voli ‘cimati za rukav’ i totalno nam djeluje kao ‘jedna od nas’.

Selena nikad nije djelovala ‘običnije’ na pozitivan način, jelda? Nadamo se samo da će ovo potrajati! #RelationshipGoals

Foto: Instagram/Facebook/Getty

M.Z.

About the Author