Savršeni blagdani – Victoria objavila obiteljske fotke, a Chloë Grace izazvala medijsku prašinu – jesu li se ona i Brooklyn zaručili?

Objavljeno 27.12.2017. - 10:24

Konačno su svi na okupu i Victoriji je srce na mjestu! U to smo se uvjerili gledajući fotke i opise njezinih objava na Instagramu… No, zatim smo oko bacili i na profil cure Brooklyna, Chloë Grace Moretz, koja nas je svojim objavama iznenadila.

victoria beckham

Na Instagram Story se Victoria pohvalila provodom koji im je priredila za ovaj obiteljski blagdan – proveli su ga svi zajedno. Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper našli su svoje mjesto i na njezinom Instagramu ukrašeni preslatkim filterom – pahuljicama snijega.

Happy Christmas!!! Kisses from us all!!! X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Objavila je i selfie s Romeom koji je sve slađi, a kojeg očito posebno voli.

romeo i victoria beckham

Na zabavi je izostala samo dugogodišnja cura Brooklyna Chloë Grace koja nije stigla u njihov dom, ali je nedavno potvrdila da će Brooklyna voljeti zauvijek, također u objavi na Instagramu.

i will

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

I naravno, kao što to uvijek biva, krenula su nagađanja stranih medija da je stari/novi par Brooklyn – Chloë Grace izrekao sudbonosno ‘da’ i da nam uskoro slijedi još jedno vjenčanje slavnih! Iako par još nije službeno potvrdio zaruke, glasine je potaknula fotografija koju je Chloë objavila na Instagramu na kojoj nose iste prstene, a koju je objavila odmah nakon ove gornje.

Za potvrdu smo spremni čekati koliko god treba – do tada im želimo sve najbolje i mir u raju!

Foto: Instagram/Instagram Story

M.Z.

About the Author