Sam Smith potvrdio da više nije single – je li njegov novi izabranik Brandon Flynn?

Objavljeno 25.10.2017. - 10:08

‘Sada pišem pjesme o drugom dečku i iskreno sam sretan’, rečenica je koju je izgovorio Sam Smith kod Ellen Degeneres u show, a koja je nama zagolicala maštu. Je li njegov novi izabranik glumac iz serije ’13 razloga’?

sam smith

Dvadesetpetogodišnji pjevač rekao je da mu je čudno izdavati album i biti u vezi jer je u periodu snimanja izdavanja albuma ‘In the Lonely Hour’ bio poprilično usamljen. ‘Sada sam sretan, što je neobično’, nastavio je.

Podsjetimo, za pjesmu ‘Writing’s On The Wall‘ iz filma o Jamesu Bondu, ‘Spectre’, osvojio je Oscara prošle godine i prilikom preuzimanja nagrade je izjavio da je prva gay osoba koja je osvojila nagradu Akademije, što nije točno (osvojio ju je i Elton John). No, priznao je da je krivac za njegovu zbunjenost tekila i totalno iznenađenje jer nije očekivao ovo priznanje.

No, dvadesettrogodišnji glumac i njegov navodni dečko, Brandon Flynn, tek se u rujnu ‘otkrio’ javnosti i pridružio LGBT zajednici i to objavom na Instagramu.

A post shared by Brandon Flynn (@flynnagin11) on

A nedavno su uhvaćeni i u poljupcu u New Yorku u šetnji.

A post shared by — brandon flynn (@brandonflyn) on

I iako Sam u intervjuu nije imenovao misterioznog dečka s kojim hoda, očito je da je onaj o kome priča popularni glumac. Sretno im bilo!

Foto: YouTube/Instagram

M.Z.

About the Author