Robert Pattison želi snimati novi nastavak Sumrak sage


Objavljeno 29.09.2016. - 09:42

Za sve obožavatelje Sumrak sage stiže dobra vijest – postoji mogućnost da će se snimati još nastavaka. Gotovo su četiri godine prošle otkako smo pogledali posljednji film iz Sumrak sage, a sada postoji šansa da nam se Edward i Bella vrate?

Patrick Wachsberger, producent iz Liongate Motion Picture, nedavno je potaknuo glasine koje su razveselile sve ljubitelje vampira.

‘Zaista je moguće, ali sve zavisi od Stephenie Meyer i toga hoće li pisati još knjiga’, rekao je Patrick, no ima još jedan faktor o kojem sve ovisi. Robert Pattison i Kristen Stewart  bili su jedan od omiljenih hollywoodskih parova, no njihov prekid bio je jednako tako popularan i dramatičan.

Nakon prvog dijela, Pattinson i Stewat su snimili još tri nastavka, ali sve je krenulo nizbrdo kad se glumica na setu ‘Snjeguljice i lovca’ spetljala s redateljem. Ljubav je pukla i sada bi kao opet trebali snimati zajedno?

‘Robert Pattinson volio bih snimati još nastavaka popularne Sumrak sage je misli da bi to pomoglo njegovoj karijeri, dok Kristen Stewart smatra da je cijela franšiza pomalo djetinjasta te želi raditi neke ozbiljnije filmove. No, ukoliko stvarno dođe do snimanja mislim da će oboje dobro razmisliti jer ipak bi dobili puno novaca i na kraju krajeva zaradili, a gluma je njihov posao’, rekao je izvor za HollywoodLife.

Naravno da će dobro razmisliti budući da je petodijelna filmska franšiza zaradila 3,3 milijarde dolara diljem svijeta i samo u Americi 1,3 milijarde.

Bella Swan i Edward Cullen obilježili su jednu filmsku eru, želite li ih vidjeti opet? Da čujemo vaše mišljenje!

Foto: Arhiva/Getty Images

I.I.

About the Author