Robert Pattinson i FKA Twigs u ljubavnim problemima: šuška se o otkazivanju zaruka


Objavljeno 16.09.2015. - 09:29

Najnovija šuškanja o Robu Pattinsonu i njegovoj zaručnici FKA Twigs uopće nisu lijepa. Navodno je u njohovoj vezi došlo do nepremostivog problema zbog kojeg razmišljaju čak i o raskidanju zaruka.

pattinson_tekst

Navodno je razlog posao i užurbani raspored, barem u slučaju jedne osobe. Naime, Rob želi osnovati obitelj, ali FKA Twigs (Tahliah) nije tako entuzijastična po tom pitanju.

Nisu na istoj valnoj duljini kad je budućnost u pitanju“, izvor je izjavio za Heat. “Rob se želi oženiti i imati djecu, a Tahliah se ne žuri. I ona to želi jednoga dana, ali ne sad – svađaju se oko toga jer ju Rob malo ‘gura’. Unatoč tome, fokusirana je na svoju glazbenu karijeru.

Cijela situacija postala je očita na dodjeli MTV Video Music nagrada kad je, prema izjavama izvora, FKA Twigs toliko plakala da su joj vizažisti morali nanovo nanositi šminku. Rob je navodno pristao doći na dodjelu, ali je odustao zadnje minute.

Izvor je još dodao: “Bilo im je teško razgovarati zbog vremenske razlike i zatrpanih rasporeda, a zatim je Tahliah rekla Robu da ne može nastaviti s planiranjem vjenčanja ako se ne slažu oko toga kako bi im budućnost trebala izgledati.

L.B./izvor: Sugarscape
foto: Instagram

About the Author