Raspada li se najpoznatija ženska ekipa – je li Kendall Jenner i dalje frendica Taylor Swift?


Objavljeno 31.05.2017. - 10:27

Nakon što su se Taylor i Kim porječkale na društvenim mrežama i to vezano uz pjesmu Kanyea Westa ‘Famous’, cure žive u zahlađenim odnosima. Tema je to koju su ponovno potegnuli mediji – Kim je prije nekoliko dana gostovala u emisiji ‘Watch What Happens Live’ s Andyjem Cohenom i jedan od članova publike započeo je upravo tu temu.

kim

Podsjetimo, kontroverzna pjesma sadrži tekst ‘I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous (Goddamn) / I made that bitch famous‘ i tu je pjesmu navodno ‘odobrila’ Taylor, ako je vjerovati Kim. Taylor je uskoro započela viralnu svađu na Twitteru – jer je Kanye potajno snimio njihov razgovor o pjesmi koji je Kim objavila.

Na pitanje iz publike – u kakvom je odnosu od tada sa sestrom, Kendall Jenner, budući da je ona bila dio ženskog društva Taylor Swift i u kakvom su odnosu sada Kendall i TaylorKim je dala neočekivani odgovor. Rekla je da ne zna da li je Kendall ikad bila dio društva Taylor i da čak misli da nije. Rekla je da zbog te činjenice online svađa nije ništa ni promjenila i da ona od tada ne komunicira s Taylor.

Nama ovo djeluje kao ozbiljna svađa, a vama? Jer su Taylor i Kendall toliko puta viđene zajedno…

Foto: Getty/YouTube/Instagram/Twitter

M.Z.

About the Author