Prvo obraćanje javnosti Beyonce nakon rođenja blizanaca

Objavljeno 27.06.2017. - 10:18

Beyonce je apsolutna pobjednica BET nagrada za 2017. godinu, na kojoj su nagrađeni pripadnici afroameričke kulture na polju zabave i sporta. Osvojila je nagradu gledatelja i nagradu za spot godine (oboje za ‘Sorry’), za najbolji album godine (‘Lemonade’) i titulu najboljeg ženskog R&B/pop izvođača.

lemonade

Budući da je Bee nedavno rodila blizance, nije mogla doći na dodjelu nagrada u Microsoft Theater u L.A., ali je poslala svoje izaslanice, Chloe x Halle, sestre i R&B zvijezde u usponu da u njezino ime preuzmu nagrade i pročitaju govor koji je pripremila.

‘Hvala BET na ovoj nagradi i velikoj podršci albumu ‘Lemonade’. Ovo je bilo putovanje ljubavi, slavljenja naše kulture, poštivanja prošlosti i pristupanja sadašnjosti i budućnosti s nadom i odlučnošću. Hvala mojoj majci Tini Knowles Lawson jer je moja najveća učiteljica i ima stalni utjecaj. Hvala mojoj čitavoj obitelji na pružanju puno ljubavi. Mojem timu u Parkwoodu također hvala. I hvala svim mojim fanovima, mojim BeyHive, na podršci. Volim vas i cijenim. Hvala svima na dodjeli večeras, a svi izgledate prekrasno i provedite prekrasnu večer. Od Beyonce.’

Živa bila i sretna, Beyonce – i mi smo dio BeyHive tima! Može sad koja fotka blizanaca?

Foto: Instagram/Getty/Twitter

M.Z.

About the Author