Postalo je ozbiljno – Kendall Jenner ima novog dečka

Objavljeno 03.05.2017. - 11:15

Nakon dugog čekanja, konačno je potvrđeno – Kendall Jenner hoda s A$AP Rockyjem! Barem ako je suditi po fotkama snimljenim na Met Gala, modnom događaju godine održanom u ponedjeljak. I jučer smo pisali o ultrapopularnom selfiju kojeg je okinula njezina sestra, Kylie, na wc-u, prkoseći pravilima organizatora, odnosno Anne Wintour. Na tom je selfiju vidljivo da se Kendall i A$AP vole javno, ako obratite pozornost na njihove ruke.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zajedno su došli i na Rihannin afterparty u 1 Oak klub, gdje se nisu odvajali jedno o drugog, rekao je neimenovani gost partyja za Us Weekly. Isti je magazin prvi objavio da Kendall i A$AP dejtaju još prošlog srpnja, a viđeni su zajedno i na Coachelli. Ipak, Kendall nije ništa službeno potvrdila ni u intervjuu za Harper’s Bazaar u travnju rekavši: ‘Do kada ne bude ništa ozbiljno, ne želim o tome govoriti javno. Ako ni sama ne znam kakav je naš odnos, zašto bi drugi trebali znati?’.

No, na Met Gali su se malo opustili – bilo je i više nego vidljivo da je američki reper, pjevač, tekstopisac, producent i redatelj spotova ‘the one’. Dvadesetjednogodišnji supermodel je s dvadesetosmogodišnjakom provela cijelu večer – čak je i starijoj sestri Kim dozvolila da ih fotka i objavi na Snapchatu.

A post shared by Thessy & Yiota (@saboluxe) on

Osim što A$AP očigledno ne skida ruke s nje, čine nam se kao sretan i sladak par. Sada je vjerojatno postalo ‘ozbiljno’.

Foto: Instagram/Snapchat/Arhiva

M.Z.

About the Author