Postala je anksiozna – Kendall Jenner se odlučila na drastičnu mjeru od iduće godine


Objavljeno 27.12.2017. - 10:55

U obitelji Kardashian/Jenner uvijek ima novosti – posljednja koja nas je pomalo šokirala je ona vezana uz Kendall. Ona je u 2018. godini odlučila ukinuti svoju aplikaciju pod nazivom Kendall Jenner Official App.

kendall objava

O svojoj novogodišnjoj odluci nas je obavijestila na svojoj službenoj internetskoj stranici kendallj.com. Kao razlog i povod za tešku odluku je navela promjenu svojih životnih ciljeva i prioriteta u posljednje vrijeme. Zahvalila je svojim fanovima na više od dvije godine redovitog praćenja i rekla da se veseli novom poglavlju svojeg života koje će također podijeliti s njima.

Podsjetimo, Kendall i njezine sestre su pokrenule svoje aplikacije u jesen 2015. godine. Pristup aplikacijama se naplaćivao 2.99 američkih dolara mjesečno, odnosno 24.99 dolara godišnje, a nudio je ekskluzivan uvid u njihove živote. Upravo pretjerana izloženost javnosti navodno je Kendall učinila anksioznom – za Harper’s Bazaar je rekla da se usred noći budi u napadajima panike, uplakana i izvan sebe. ‘Više se ne osjećam kao normalna osoba, a željela bih ostati normalna u maksimalnoj mogućoj mjeri’, rekla je Kendall Jenner.

Time se još jednom dokazala kao ‘najprivatnija’ osoba u cijelom Kardashian/Jenner klanu, a mi joj to ne možemo zamjeriti – samo neka je ona zdrava!

Foto: Screenshot/Instagram

M.Z.

About the Author