Ovo nismo znali – Harry Styles u intervjuu otkrio kako je nastao One Direction

Objavljeno 18.10.2017. - 10:25

Iako su se dečki raspali službeno početkom 2016. godine, kraju One Directiona ‘kumovao’ je odlazak Zayna Malika iz benda u ožujku 2015. godine. To sve znamo, ali znamo li kako je nastao ovaj megapopularan pop bend?

one direction

Harry Styles je u intervjuu u emisiji ‘Sunday Morning‘ na CBS-u otkrio, između ostalog, tko je ‘krivac’ za nastanak benda. Formalno su se svi oni prijavili na ‘X Factor‘ i upoznali u backstageu, a okupio ih je vlasnik licence emisije Simon Cowell. Dečki su ostatak natjecanja ‘odradili’ zajedno kao grupa i završili na trećem mjestu.

Da se on prijavi na audiciji, zaslužna je njegova mama koja ga je prijavila. Rekao je da je X Factor gledala cijela njegova obitelj zajedno na televiziji do trenutka kada on nije konstatirao da ‘to izgleda zabavno’. U tom trenutku mama mu je dogovorila odlazak na audiciju i sve su počeli gledati uživo.

Rekao je i da je upravo on predložio ime benda, s kojim su se svi složili. Iako se uopće nisu poznavali, odjednom su postali prijatelji i proživjeli najbolje vrijeme u svojem životu zajedno.

Na pitanje je li stvarno uživao u glazbi koju su stvarali, Harry je odgovorio da je i to cijelo vrijeme, do samog kraja.

No, je li to stvarno kraj ili ima još nade za Directionere – što misliš?

Foto: YouTube/Instagram

M.Z.

About the Author