Opet nova avantura? Calvin našao novu zamjenu za Taylor


Objavljeno 28.10.2016. - 09:37

Prošlo je već dosta vremena od kako su Taylor Swift i Calvin Harris prekinuli i dok se ona skoncentrirala na karijeru, on se čini se koncentrirao na nešto drugo. Svima je za oko zapeo razgovor na Twitteru koji su vodili Calvin i Halsey.

Calvin Harris

32-godišnji Calvin i deset godina mlađa pjevačica znaju se već od prije, no možda je Halsey samo čekala priliku da slavni DJ opet bude solo. Dok je Taylor okarakterizirana kao slatkica i dobrica, Halsey je njezina prava suprotonost: cura divljeg duha, stalno mijenja boje kose i frizure, a velika strast su joj tetovaže.

Halsey

Sve je počelo kad je Halsey napisala na Twitteru: ‘Iskreno, zbog njegovog se glasa osjećam tako toplo iznutra’, na što joj je on odgovorio: ‘Stvarno si srce’. Simpatično dopisivanje ili flert? Fanovi su zaključili da tu ipak ima neke kemije.

 

Nova pjesma Calvina Harrisa My Way potakla je pjevačicu da ga pohvali, a navodno je tu pjesmu Calvin napravio nakon prekida s Taylor.

‘Možda se radi o tome da si dugo radio posao koji ne voliš pa si postao jako sretan nakon što si dao otkaz. Ili si dugo bio u lošoj vezi, a onda si nakon prekida shvatio kakao je život divan’, komentirao je nedavno Calvin svoj novi uradak.

Budući da su i Calvin i Halsey trenutno single, sve je moguće…

Foto: Shutterstock/Instagram

I.I.

About the Author