Connect with us

Opet nova avantura? Calvin našao novu zamjenu za Taylor

Vijesti

Opet nova avantura? Calvin našao novu zamjenu za Taylor

Prošlo je već dosta vremena od kako su Taylor Swift i Calvin Harris prekinuli i dok se ona skoncentrirala na karijeru, on se čini se koncentrirao na nešto drugo. Svima je za oko zapeo razgovor na Twitteru koji su vodili Calvin i Halsey.

Calvin Harris

32-godišnji Calvin i deset godina mlađa pjevačica znaju se već od prije, no možda je Halsey samo čekala priliku da slavni DJ opet bude solo. Dok je Taylor okarakterizirana kao slatkica i dobrica, Halsey je njezina prava suprotonost: cura divljeg duha, stalno mijenja boje kose i frizure, a velika strast su joj tetovaže.

Halsey

Sve je počelo kad je Halsey napisala na Twitteru: ‘Iskreno, zbog njegovog se glasa osjećam tako toplo iznutra’, na što joj je on odgovorio: ‘Stvarno si srce’. Simpatično dopisivanje ili flert? Fanovi su zaključili da tu ipak ima neke kemije.

 

Nova pjesma Calvina Harrisa My Way potakla je pjevačicu da ga pohvali, a navodno je tu pjesmu Calvin napravio nakon prekida s Taylor.

‘Možda se radi o tome da si dugo radio posao koji ne voliš pa si postao jako sretan nakon što si dao otkaz. Ili si dugo bio u lošoj vezi, a onda si nakon prekida shvatio kakao je život divan’, komentirao je nedavno Calvin svoj novi uradak.

Budući da su i Calvin i Halsey trenutno single, sve je moguće…

Foto: Shutterstock/Instagram

I.I.

More in Vijesti

To Top