Connect with us

One Direction dolaze u Hrvatsku – pregovori u tijeku!?

Vijesti

One Direction dolaze u Hrvatsku – pregovori u tijeku!?

Konačno stiže vijest koja će oduševiti sve domaće fanove benda One Direction – pregovori su u tijeku i postoje vrlo dobri izgledi da Niall, Harry, Zayn, Liam i Louis posjete Hrvatsku!

Foto: Getty

Foto: Getty

Sve je započelo na Facebook stranicama Adria Entertainmenta, koji je već doveo brojne svjetske zvijezde u Hrvatsku. Obožavatelji benda su brojnim komentarima pokušali ukazati na veliku 1D zajednicu u Hrvatskoj i susjednim zemljama, nadajući se da bi upravo to moglo potaknuti organizatore na akciju. I dogodilo se…

‘Dragi ONE DIRECTION fanovi, Adria Entertainment je u pregovorima za koncert. Ukoliko koncert bude dogovoren, sve informacije ćete znati na vrijeme’ – objavili su na službenom Facebooku iz Adria Entertainmenta.

direction_hr

Foto: Facebook

Ovu vijest fanovi su prihvatili s oduševljenjem! Podsjetimo, dečki su najavili za iduću godinu veliku stadionsku turneju pod nazivom ‘Where We Are’. Za sada su najavljeni koncerti u Velikoj Britaniji, Irskoj i zemljama Latinske Amerike, a uskoro će biti objavljeni i ostali gradovi. Hoće li i Hrvatska biti među njima – saznat ćemo uskoro. Mi vjerujemo da hoće, a za to će definitivno biti najzaslužniji vjerni fanovi grupe One Direction.

Provjeri još… Snimljena reklama za 1D parfem! Harry poljubio Zayna

U nastavku prenosimo i pismo Directionera koje kruži društvenim mrežama… uključi se i ti!

‘Čitala sam na stranici o organizatorima koncerata i vidila sam da je glavni, ali glavni razlog sto ih ne zovete ‘prevelik’ RIZIK da karte ne bi bile rasprodane i da bi izgubili novce koje ste im dali da dođu. Pa dobro ajde razumijem zabrinutost i to, ali jel vam nismo već dokazali da bi karte bile rasprodane odmah? Oni su trenutno najveća teen senzacija na svijetu, a samo u Hrvatskoj Directionera ima +40 000, pa di je logika? I rekli su kao da vam dokazemo da ih želimo vamo i to… pa pod 1.napravili smo drame puno flash mob-ova i rallyja. 2.stalno vam pisemo po straniciiiiii da ih dovete i svim silama pokusavamo to 3. Jel nevidite da svaka druga eventualno treća cura ima One Direction majicu ili nešto, pa jel vam to ništa ne govori? Očito ih želimo i ako imamo para da kupujemo sve te njihove stvari, albume i to, očito bi koncert bio rasprodan čim bi izašao na tržište.Uzmite ovu poruku u obzir! I pokušajte ih pozvati na sljedeću turneju.. Koja je btw 2014 godine, još nije kasno!’

Sve vijesti o One Direction i drugim zvijezdama pratite svakodnevno na www.hej.hr!

>> Snimljena reklama za 1D parfem! Harry poljubio Zayna

>> I dečki iz 1D znaju zavrtjeti guzama!

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

To Top