OMG Mama Selene Gomez je doslovno hospitalizirana zbog njezine veze s Bieberom?!

Objavljeno 20.12.2017. - 11:34

Mama Selene Gomez, Mandy Teefey, se još nije pomirila s Jelenom 2.0., odnosno činjenicom da je njezina kćer Justinu Bieberu dala drugu priliku. Toliko ju je to izbacilo iz takta da je hospitalizirana zbog živčanog sloma, piše TMZ.

justin bieber selena gomez
Prošli tjedan je zaprimljena u bolnici u Los Angelesu, nakon što joj je Selena rekla da s Justinom misli ozbiljno i da su krenuli na terapiju za parove. Isti dan je i puštena iz bolnice nakon obrade. Daily Mail piše da je u bolnicu zaprimljena na inicijativu člana obitelji, no ne zna se koga točno (možda upravo Selene?). Uglavnom, policijski su službenici intervenirali u jednom hotelu u L.A.-u i odvezli su, a Teefey je pristala na pregled.

No, Mandy je rekla da nikad neće oprostiti Bieberu loše ponašanje prema njegovoj kćeri niti ga prihvatiti, ali da nije željela odmah reagirati na glasine o drugom pokušaju Jelene. Željela je da Selena sama spozna da on nije za nju, ali čini se da još uvijek nije.

A post shared by (@closelyperfect) on

Njihov odnos se solidno razvija usprkos svemu – izgledaju zaljubljenije nego ikad. Prije nekoliko dana izveli su se na dejt u Seattle privatnim avionom u shopping centar.
Podsjetimo, mama Justina Biebera, Pattie Mallette, je nedavno za People komentirala odnos Selene i Justina i odobrila njihovu vezu.

Jedno je sigurno – Bieber i Gomez Božić neće provesti zajedno, već će biti u krugu svojih obitelji (Selena u Teksasu, a Justin u Kanadi).

No, čak i to se možda promijeni do Božića jer je odnos između Selene i Mandy očito jako zahladio – Selena i Mandy su se međusobno unfollowale na Instagramu. Primijetili su to fanovi Selene u utorak, 19. prosinca.

Foto: Profimedia/Instagram

M.Z.

About the Author