OMG Kim Kardashian blokirala emoji zmije – za sve je kriva Taylor Swift?

Objavljeno 25.08.2017. - 11:43

Sigurno već znaš cijelu priču oko drame koju je režirala Taylor Swift i odigrala ju na društvenim mrežama. Ako ne znaš, pronađi ju na portalu HEJ! Magazin jer ne želiš ostati uskraćena za te informacije. Bilo bi šteta.

out now

Ali drama se nastavlja i danas – ekipa na internetu spekulira da se u novoj pjesmi okomila na Kim Kardashian i njenog muža Kanyea Westa. Je li to istina ili nije, ne znamo, ali znamo nešto drugo – da je Taylor definitivno učinila zmiju svojim zaštitnim znakom.

Osim što je snimku zmije objavila nekoliko puta na svojem Instagram i Twitter profilu, i na coveru audio verzije njezine nove pjesme, ‘Look What You Made Me Do‘ pojavljuju se ove (većini ljudi nimalo simpatične) životinje.

Ali svi koji imalo prate pop kulturu znaju da je prošle godine Kim Kardashian West na svojem Twitter profilu objavila 37 emojija zmije u povodu Svjetskog dana zmija, a aludirajući na Taylor Swift.

No, budući da je zmiju sada ‘prisvojila’ Taylor i da su Swiftiji upravo taj emoji koristili kako bi žestoko trolali Kim na skoro svakoj njezinoj objavi, ona ga je odlučila blokirati na Instagramu, piše BuzzFeed. Ali na Twitteru tu opciju očito nije otkrila (ili nije moguće? – ne znamo)…

Tu opciju Instagram nudi – i može ju iskoristiti bilo tko od nas. Pa zašto ne bi i Kim?

Foto: Twitter/Instagram

M.Z.

About the Author