OMG Glumac iz serije Gossip Girl optužen za silovanje


Objavljeno 10.11.2017. - 11:28

Lik kojeg smo svi obožavali u seriji ‘Tračerica’ definitivno je Chuck Bass , no mnogima bi mogao pasti u očima ako se dokaže da su optužbe istinite. Policija u Los Angelesu istražuje navode glumice Kristine Coen da je britanski glumac Ed Westwick silovao prije tri godine.

Blair Waldorf i  Chuck Bass

 U podužoj poruci koju je objavila na Facebooku ispričala je kako je Westwicka upoznala kada je s tadašnjim dečkom producentom došla u glumčev stan. Ed im je u jednom trenutku predložio grupni seks, ali Kristini se to nije svidjelo i htjela je otići doma. No, dečko ju je nagovorio da ostanu još 20-ak minuta. Ed joj je, pak, predložio da se odmori u gostinjskoj sobi.

‘Zaspala sam, a kad sam se probudila, on je ležao na meni i gurao prste u mene. Rekla sam mu da prestane, ali bio je presnažan. Pokušavala sam mu se oduprijeti, ali tada me uhvatio za lice, počeo tresti i rekao da me želi je****. Bila sam paralizirana i uplašena, nisam mogla govoriti ni se pomaknuti. Držao me i silovao’, opisala je Kristina.

Nakon ovoga, oglasio se i on.

‘Ne poznajem tu ženu.  Nikada nisam prisilio niti jednu ženu da bude sa mnom, a sigurno nisam nikad nikoga silovao‘, napisao je.

Mi ne osuđujemo za sad nikoga, čekamo rezultate istrage.

Foto: Instagram

I.I.

About the Author