OMG Božićno drvce otkrilo veliku tajnu obitelji Kardashian/Jenner

Objavljeno 11.12.2017. - 11:39

Kylie nas trola s trudnoćom već mjesecima i službenu potvrdu trudnoće još nismo dobili. Ali dobili smo hrpu suptilnih dokaza koji ponekad govore više od riječi.

kylie jenner
Prije nekoliko tjedana je baka, Kris Jenner, slučajno odala da će uskoro imati devetero unučadi fotkom na Instagramu, a Kylie se sama izlanula snimkom ogrlice  koja je napravljena od građevnih blokova kojima se igraju djeca. Buduća mama se već odavno ne slika od trupa na dolje, a i intenzivitet pojave na društvenim mrežama je smanjila na minimum… Tamo promovira samo svoje brendove (Kylie Cosmetics i KENDALL + KYLIE) i objavljuje poneki selfie, a sada je javnosti pokazala i svoje božićno drvce. Drvce od šest metara krase lažni snijeg te roze i zlatne mat i sjajne ogromne kuglice, kao i neizostavne lampice.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Naravno, opet je krenula i lavina teorija zavjere – strani mediji tvrde da je ovo dokaz da Kylie nosi curicu. Ne kužiš? Da je drvce plavo, značilo bi da je dečko u pitanju, a ružičasta je boja djevojčica (barem kad su male).

Za uređenje njezinog drvca je zaslužan Jeff Leatham, kreativni direktor pariškog hotela Four Seasons Hotel George V koji je samo zbog nje doletio u Kaliforniju kako bi joj uredio raskošni dom u božićnom stilu, a ona mu je zahvalila u objavi.

Je li time odana dugo čuvana tajna o spolu djeteta (i trudnoći Kylie uopće), ne možemo suditi, ali dokaza je već dovoljno…

Foto: Instagram

M.Z.

About the Author