O tebi ću pisati pjesme – ili ne? Selena o Abelu neće!


Objavljeno 12.06.2017. - 11:27

Mnogi su spekulirali da je Selenina posljednja pjesma ‘Bad Liar’ upravo o The Weekndu, ali ona je zataškala glasine u radijskom intervjuu s Zachom Sangom. Štoviše, rekla je da nikad neće spajati poslovno i privatno, tako da ideju o njihovoj glazbenoj suradnji možemo zaboraviti.

weeknd

Objasnila je to na način da možemo prihvatiti njezin stav – rekla je smatra da će njezina karijera krenuti krivim smjerom kada će na nju utjecati netko drugi, tko god to bio i dodala: ‘Budući da sam sama bila više od četiri godine, shvatila sam da je bitno da sve što radim, radim za sebe. Naravno da me inspiriraju ljudi koje volim i do kojih mi je stalo, ali uvijek pazim da odvajam posao od privatnog’.

Rekla je i da je njezina karijera samo njezina zasluga i da planira sasvim upravljati njome – ‘To je samo moj svijet. Radila sam jako puno da ga izgradim. Samo je moj’.

Ipak je sve ostalo vezano uz nju, baš njegovo, čini se – ona mu je podrška na turneji ‘Legend Of The Fall’ i to u backstageu i na večeri, čim uhvati vremena.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Nama se sviđa baš sve vezano uz njih, jesu li oni i tebi #RelationshipGoals? Što ti kažeš na njezin stav?

Foto: Instagram

M.Z.

Komentiraj