Novi album Miley Cyrus stiže u rujnu – i bit će njezino pravo ogledalo


Objavljeno 09.08.2017. - 10:03

Smajleri će konačno doći na svoje – uskoro izlazi novi album njihove omiljene Miley na kojem će se naći već objavljene ‘Malibu’ i ‘Inspired’. Album pod nazivom ‘Younger Now’ očekujemo 29. rujna.

younger now

Miley je upravo na svojoj službenoj intenetskoj stranici objavila prve informacije i dala prve izjave za Harper’s Bazaar. U intervjuu je rekla da će ‘Younger Now‘ biti potpuno drukčiji od njezinog posljednjeg albuma, ‘Miley Cyrus & Her Dead Petz‘, kojeg je izdala 2015. Kazala je da se od tada potpuno promijenila i da želi da ljudi konačno upoznaju pravu Miley. ‘Ne bih rekla da prije nisam bila ‘svoja’, ali u posljednjem albumu otkrivam sebe’, objasnila je.

Za sada je izdala dvije pjesme s novog albuma, a koliko ih ukupno sadrži ‘Younger Now’ i dalje ne znamo. U svakom slučaju morat ćemo pričekati kraj rujna ili barem kraj kolovoza kada Miley nastupa na dodjeli MTV VMA nagrada.

Yaaaaas I'll be performing @vmas !!!!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Njezin ‘Malibu’ nominiran je za najbolji pop video, a tko zna – možda će tamo uživo izvesti još neku pjesmu s novog albuma…

Foto: YouTube/MileyCyrus.com/Instagram

M.Z.

About the Author