Nove glazbene suradnje na vidiku – Camila Cabello i Jonas Blue, Liam Payne i Charlie Puth

Objavljeno 12.06.2017. - 10:51

Bivša članica Fifth Harmonyja, Camilla Cabello, jedna je od pjevačica s kojima svi žele surađivati, barem trenutno. Isto je i s članom grupe koja se raspala One Direction, Liamom Payneom koji, izgleda, udružuje snage s Charliem Puthom.

oni

Britanski pjevač i DJ, Jonas Blue, otkrio je prilikom nastupa na festivalu ‘Isle Of Wight’ da uskoro možemo očekivati novu stvar s njegovog sljedećeg albuma na kojoj je radio s Camilom. Posljednji veliki hit mu je pjesma ‘Mama’, a još uvijek najpoznatiji ‘Perfect Strangers’.

Zgodni dečki, Liam Payne i Charlie Puth izgleda isto nešto spremaju – barem ako je vjerovati Liamovom profilu na Twitteru. Odgovorio je i na komentar obožavatelja koji je tražio objašnjenje tweeta i potvrdio da nismo zabunili riječima ‘Napravili smo pjesmu i jako sam uzbuđen zbog toga’.

Charlie je ostao zagonetan i napisao ‘Ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti’ na tweet Lucy Jones, britanske novinarke i producentice koja je napisala da joj je Liam potvrdio ono što je četiri sata prije i sam napisao – da je nova pjesma s Charliem Puthom u procesu nastajanja.

Iako je sve tek u fazi najave, ne možemo dočekati pjesme, a ti?

Foto: Twitter/Instagram

M.Z.

About the Author