Nicki Minaj tvitnula emotikon bebe – znači li to da je trudna?


Objavljeno 13.07.2017. - 11:46

Pjevačica i reperica Nicky Minaj izazvala je pravu eksploziju komentara kada je nedavno tvitnula emotikon bebe i to bez najave ili objašnjenja. Iako je Nicki singl od početka ove godine i odlučila se fokusrati samo na glazbu, izgleda da joj se prioriteti mijenjaju.

nicki minaj i nas
Već je jednom ove godine zeznula obožavatelje kada je u veljači objavila lažnu fotografiju sebe u poodmakloj fazi trudnoće, ali kasnije je priznala da se samo šalila.

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on


U svibnju je, pak, gostovala u showu Ellen DeGeneres i totalno nas zbunilaprvo je izjavila da je ona ‘završila s muškarcima’ i da mrzi muškarce, a onda priznala da se viđa s reperom Nasom. Rekla je da se povremeno viđaju, ali da joj nisu postali ‘prljavi’. U intervjuu je naglasila da su oboje iz Queensa, on kralj (‘King of Queens’), a ona kraljica (‘Queen of Queens’) – i da je, osim što ga jako poštuje, jako sladak. Čak je rekla da bi mogla zbog njega odustati od plana o ‘celibatu’ ove godine.

A sada je nadmašila samu sebe – na Twitteru je objavila emotikon bebe, ali HollywoodLife tvrdi da nije trudna.

Ipak, neimenovan izvor blizak Nicki objasnio je da ona silno želi dijete i to uskoro – i to s Nasom! Nicki bi navodno upravo njega odabrala za oca svojeg djeteta jer smatra da bi dijete bilo nevjerojatno talentirano. Čini se da nas uskoro čeka još jedna estradna beba…

Foto: Instagram/YouTube/Twitter

M.Z.

About the Author