Nick Jonas smatra da će Niall Horan imati najdužu i najuspješniju glazbenu karijeru

Objavljeno 19.12.2017. - 11:06

Nick točno zna kako je kad izađeš iz megapopularne grupe i započneš solo karijeru. Podsjetimo, on je osnovao bend Jonas Brothers 2005. godine i ‘zaslužan’ je za raspad 2013. godine.

jonas brothers

I Niall se našao u sličnoj situaciji i reagirao je jednako dobro – One Direction više ne nastupa kao grupa, a svi dečki su pokrenuli vlastite solo karijere. I to poprilično uspješne – debitantski albumi Nialla, Harryja i Zayna su dosegnuli prvo mjesto na Billboardovoj ljestvici. No, i među najbolji postoji jedan najbolji – prema mišljenju Nicka Jonasa to je Niall Horan.

A post shared by Niall Horan (@niallhoran) on

Rekao je za The Irish Sun da misli da će se on najduže zadržati u glazbenim vodama – ‘On će imati najdužu karijeru jer je njegova glazba nevjerojatna. Svaka njegova pjesma je klasik koji se lako zavuče u naš mozak. Mislim da smo doživjeli tek dio onoga što će nam Niall pružiti. Osim toga, Niall je totalno opušten, ništa ga ne može izbaciti iz takta’.

Samo lijepe riječi imao je i za Irsku, domovinu Nialla – ‘Obožavam Irsku, ali uvijek sam tu bio zbog posla. Vi Irci ste fakat zabavni. Niall mi je obećao da će me jednom voditi u nekoliko irskih pubova i glumiti turističkog vodiča. Tome se stvarno veselim’.

Foto: Instagram

M.Z.

About the Author