Nick Jonas pojasnio zašto su on i njegova braća nosili ‘prsten čistoće’

Objavljeno 01.04.2016. - 09:08

Braća Jonas – Nick, Joe i Kevin poznati su po svojoj glazbi, ali i po tome što su nosili prsten čistoće i time čuvali svoju nevinost.

1nick

Već odavno braća Jonas ne nose prsten čistoće, ali novinari i fanovi ih i dalje ispituju o tome. Nick je odlučio stati na kraj tim pitanjima te posljednji put odgovoriti zašto su to radili.

Pjevač je rekao kako su on i braća odrasli u vrlo religioznoj obitelji s ocem koji je bio pastor. Prije nego su počeli svoju glazbenu karijeru, njegova obitelj bila je poznata po pobožnosti.

`Postojala je osoba unutar naše crkve koja je inzistirala na tome da mladi koji idu na mise nose prsten čistoće pa smo tako morali i mi. To je bilo svima jako čudno s obzirom na to da smo bili boy bend` objašnjava Nick.

nick jonas naslovna
Nick kaže kako je nakon nekog vremena skinuo prsten jer je razvio vlastito mišljenje i svoju perspektivu. Pjevač smatra kako neke stvari između roditelja i djece ne bi trebale biti tabu te da bi se o njima trebalo razgovarati.

`S roditeljima treba razgovarati o seksu i dati vlastito mišljenje jer seksualnost je jedna od stvari koje čine čovjeka` kaže pjevač.

Možda nakon ovog odgovora više nitko neće pitati braću Jonas o spornom prstenu.

 

Foto: Instagram

I.P.

About the Author