Nećete vjerovati koliko je novaca zaradila Kylie Jenner samo u proteklih 18 mjeseci?!


Objavljeno 26.10.2017. - 11:17

Kylie Jenner pokrenula je svoju liniju kozmetičkih proizvoda Kylie Cosmetics 2015. godine i nekako smo oduvijek doživljavali to kao njezin ‘posao sa strane’. No, čini se da je to joj bio najbolji potez života!

kylie cosmetics

Primarno je u našoj glavi još uvijek lik iz reality serije ‘Keeping Up With the Kardashians‘ i glavni lik u realityju ‘Life of Kylie‘. A sada je, naravno, trudnica, koja još nije potvrdila svoju trudnoću i navodno buduća youtuberica.

Stvarno ne znamo od kuda da krenemo, jer je Kylie sve u jednom – žena, (uskoro) majka i kraljica! Ipak, to znamo oduvijek i nije neka vijest. Vijest je koliko je Kylie zaradila samo u proteklih godinu i pol dana! Možeš li pretpostaviti?

Radi se o iznosu od 420 milijuna američkih dolara, odnosno preko 2.6 milijardi kuna samo od prodaje kozmetike branda Lip Kit!

via GIPHY

Možeš li vjerojati? Ovu informaciju iznijela je njezina mama, Kris Jenner, za US Magazine prije nekoliko dana, a u tu sumu nisu uračunati iznosi koje je zaradila od oglašavanja, kao model, od showa ‘Life of Kylie’ i ostalih aktivnosti.

Foto: Instagram/Giphy

M.Z.

About the Author