Nasljednici One Directiona – na sceni se pojavio novi boy band ‘Why Don’t We’

Objavljeno 10.11.2017. - 13:40

Upravo se pojavio novi bend koje je Radio Disney proglasio ‘sljedećim megauspjehom’! To je žestoka najava jer će dečki uskoro biti posvuda!

why dont we

Moći ćemo ih gledati u seriji videa na Disneyjevom kanalu, na aplikaciji Radio Disneya i pratiti na svim društvenim mrežama. ‘Why Don’t We’ čini pet slatkih dečkiju – Daniel Seavey, Zach Herron, Corbyn Besson, Jonah Marais i Jack Avery.

‘NBT’ program će pratiti život dečkiju iz benda tijekom pripremanja za turneju po Sjevernoj Americi i objavljivanja pjesmi za koje se pretpostavlja da će biti uspješnice.

Dečki su već objavili dvije pjesme koje su postigle svjetski uspjeh – ‘Something Different’ je proveo 10 tjedana na Radio Disney TOP 30 ljestvici, a noviji singl, ‘These Girls’ već hara istom ljestvicom više od šest tjedana.

I Billboard ih je proglasio bendom koji obećava nakon što su zasjeli su na prvo mjesto ljestvice ‘Emerging Artist’, a MTV im je dao već dosta medijskog prostora pa možemo zaključiti da s njima nema zezancije.

Number 1 on iTunes… we did it.

A post shared by Why Don't We (@whydontwemusic) on

Podsjetimo, kroz program ‘Next Big Thing’ su se kao vrsni glazbenici etablirali Camila Cabello, Shawn Mendes, Fifth Harmony, Alessia Cara, Jordan Fisher i Sofia Carson.

Čini se da dečkima slijedi totalna ludnica, pa zašto se ne upoznati s njima?

Foto: Instagram/YouTube

M.Z.

About the Author