Connect with us

Nasljednici One Directiona – na sceni se pojavio novi boy band ‘Why Don’t We’

Vijesti

Nasljednici One Directiona – na sceni se pojavio novi boy band ‘Why Don’t We’

Upravo se pojavio novi bend koje je Radio Disney proglasio ‘sljedećim megauspjehom’! To je žestoka najava jer će dečki uskoro biti posvuda!

why dont we

Moći ćemo ih gledati u seriji videa na Disneyjevom kanalu, na aplikaciji Radio Disneya i pratiti na svim društvenim mrežama. ‘Why Don’t We’ čini pet slatkih dečkiju – Daniel Seavey, Zach Herron, Corbyn Besson, Jonah Marais i Jack Avery.

‘NBT’ program će pratiti život dečkiju iz benda tijekom pripremanja za turneju po Sjevernoj Americi i objavljivanja pjesmi za koje se pretpostavlja da će biti uspješnice.

Dečki su već objavili dvije pjesme koje su postigle svjetski uspjeh – ‘Something Different’ je proveo 10 tjedana na Radio Disney TOP 30 ljestvici, a noviji singl, ‘These Girls’ već hara istom ljestvicom više od šest tjedana.

I Billboard ih je proglasio bendom koji obećava nakon što su zasjeli su na prvo mjesto ljestvice ‘Emerging Artist’, a MTV im je dao već dosta medijskog prostora pa možemo zaključiti da s njima nema zezancije.

Number 1 on iTunes… we did it.

A post shared by Why Don't We (@whydontwemusic) on

Podsjetimo, kroz program ‘Next Big Thing’ su se kao vrsni glazbenici etablirali Camila Cabello, Shawn Mendes, Fifth Harmony, Alessia Cara, Jordan Fisher i Sofia Carson.

Čini se da dečkima slijedi totalna ludnica, pa zašto se ne upoznati s njima?

Foto: Instagram/YouTube

M.Z.

More in Vijesti

To Top