Nakon dvije godine Zedd otkrio kako je to biti u vezi sa Selenom Gomez


Objavljeno 11.08.2017. - 10:26

Puno prije The Weeknda Selena i DJ Zedd bili su u nekoj kratkoj vezi. Dugo se šuškalo o tome, oni si tvrdili da su samo prijatelji, a onda su uhvaćene njihove puse i zagrljaju. Godine 2015. sve se vrtjelo oko #Zedlena, a sad znamo kako je to točno bilo.

selena i zedd gom

Zed je u intervjuu za Billboard ispričao da mu se život skroz promijenio nakon što su krenule glasine da je u vezi sa Selenom.

‘Novinari su zvali moje roditelje. Ljudi su hakirali mobitele mojih prijatelja. Bio sam ljut jako iako sam na početku znamo u što se uplićem. Iako je Selena jedna od popularnijih osoba, nisam očekivao baš tako veliku pažnju. Nisam mislio da će mi to baš tako jako promijeniti život’, rekao je.

Objavu dijeli Fan girl (@rockpujaa)

Ta je godina bila jako burna za Selenu jer se (još uvijek) tu i tamo viđala s Bieberom, a u cijelu se priču upleo i Zedd s kojim je poslovno surađivala. Ipak, u jednom je intervjuu rekla da je to što je bilo sa Zeddom bilo jako slatko, a onda je uzela veliku pauzu i od ljubavi i od posla. Pametno je napravila jer sad izgleda sretnije no ikad.

Foto: Instagram

I.I.

Komentiraj