Misteriozna Selena Gomez – otišla s Instagrama zbog jedne krive rečenice?


Objavljeno 06.12.2017. - 12:16

Zadnjih nekoliko mjeseci bilo je opako stresno za Selenu Gomez – nove pjesme, prekid, nova veza. Naravno, nije mogla izbjeći tisuću pitanja i komentara na sve što se događa na društvenim mrežama i totalno kužimo da joj je jednostavno svega bilo dosta te je odlučila napustiti Instagram.

Selena Gomez

Ovako nešto već je radila i prije, razumijemo totalno. Osim toga što joj je dosta ekipe koja ju hejta na Instagramu, dogodilo se još nešto što je moglo biti uzrok stavljanja profila na privatno. Svoje je fanove o tome obavijestila u kratkoj snimci na Instagramu i naravno – svi su se zabrinuli i počeli komentirati da izgleda tužno i nesretno.

Prije nekoliko dana dala je intervju za slavni Billboard u kojem je novinar napisao rečenicu koja je jako zasmetala Sel. Iako je odmah obrisala post, na Instagramu je kratko bila njezin screenshot članka s opisom: ‘Nikad više neću dopustiti nekome da tumači moje riječi. Ili ih puštati u moj dom. Ovo je jako boljelo. Najgore je što me nitko zapravo ne poznaje i ne razumije moje riječi’.

Zašto sve to? Rečenica iz teksta koja ju je valjda zasmetala jest:

‘U Seleninoj kuhinji nalazi se ogroman medo. “Znam, znam”, rekla je Selena okrećući očima, potvrđujući da ogromnom medu nije mjesto u savršeno uređenoj kuhinji. “Bio je to jako lijep poklon i prvo sam pomislila da jedva čekam da ga se riješim ili da ga poklonim nekome drugome.”. No, Selena ga još uvijek čuva’, napisao je novinar.

Nakon toga, Selena je svoj Instagram profil stavila na privatno.

Selena Gomez Instagram

Foto: Instagram

I.I.

About the Author