Miley Cyrus je objavila novu pjesmu – pjeva li u ‘Week Without You’ o Liamu Hemsworthu?

Objavljeno 22.09.2017. - 09:58

Bliži nam se 29. rujna – dan kada u prodaju stiže novi album Miley Cyrus, ‘ Younger Now’, a danas je objavljen još jedan singl s novog albuma, ‘Week Without You’. Iako fanovi spekuliraju da je i ova pjesma, baš kao i ‘Malibu’ o Liamu Hemsworthu, ovo nije ljubavna pjesma.

liam i miley

U ‘Week Without You‘ Miley pjeva o samačkom životu i sa sjetom se prisjeća neovisnosti i zabave, karakteristične za taj period, ali pjeva i o onome što ih drži zajedno – ‘You know I’d miss you, baby / Feels like I’ve known you since I was 7 years old‘.

Podsjetimo, Liam i Miley su se upoznali još davne 2009. godine, na snimanju filma ‘Posljednja pjesma’, kada je Cyrus još bila tinejdžerka. Od tada su prekidali i mirili se nekoliko puta, a najdramatičniji je bio prekid zaruka 2013. godine.

Ono o čemu pjesma pjeva idealno opisuje Mileyino ponašanje (i ponašanje većine nas) u situaciji da provodimo tjedan bez dečka/cure – ‘If I spent a week without you / I’d probably have so much fun, hm / First thing first I’d gather up all my girls, yeah / So we can lay out in the sun / It would be so nice not to worry / How I’d love not to stress…‘.

Ali opet, od njega se ne može ‘odlijepiti’ jer bi joj previše nedostajao… Sasvim dovoljno dokaza da možemo zaključiti da Liam defo je njezina inspiracija za ovu pjesmu, jelda?

Foto: Instagram/YouTube

M.Z.

About the Author