Lorde ušutkala obožavatelja – je li njegovo pitanje neprimjereno?


Objavljeno 25.08.2016. - 09:13

Posljednji put Lorde je izdala album Pure Heroine 2013. godine koji joj je osigurao veliki uspjeh. Lagane note popraćene sporim bitovima i iskrenom lirikom uvukle su se obožavateljima pod kožu pa su oni počeli ispitivati pjevačicu kada će novi album.

Čini se da se Lorde i dalje drži svog umjetničkog duha kada se radi o izdavanju novog albuma jer ju  jako ljute obožavatelji koji ispituju kada mogu očekivati novi album. Na Twitteru se `obračunala` s fanom koju ju je pitao: `Hoće li novi album uopće biti snimljen ili moramo odustati od tebe kao pjevačice?`.

Po svemu sudeći to je ovu Novozelanđanku baš pogodilo u žicu pa je odlučila dati konačni odgovor na takva pitanja. `Odustanite od mene ako želite! Ja sam umjetnica, a album ću napraviti kada skupim dovoljno zanimljivih priča za otpjevati. To sam sve ja – od glazbe pa do stihova, nisam stroj za stvaranje pjesama koji će raditi svakih 18 mjeseci. Pjesme su napisane, trenutno ih snimam u studiju. Radim kao pas kako bih vam svima osigurala divan album u kojem ćete uživati` poručila je Lorde.

Osim što je ovako ušutkala fanove koji ju žele forsirati da radi, najavila je i dolazak novog albuma. No, kada će on izaći – samo ona zna.

 

Foto: arhiva/getty

I.P.

About the Author