Kylie Jenner konačno snimljena s trbuhom – dokaz trudnoće je ovdje


Objavljeno 28.12.2017. - 10:53

Iako Kylie posljednjih mjeseci rijetko izlazi iz kuće, paparazziji su se potrudili doći do fotki u kućnom okruženju koje dokazuju ono o čemu se spekulira mjesecima – Kylie je trudna!

kylie jenner travis scott

Ove fotke su snimljene još u rujnu na rođendanskom partiju koji je priredila svojoj BFF Jodyn Woods, izvještava X17. Na njima je jasno vidljivo kako Kylie drži ruku na svom trbuščiću koji je već tada bilo nemoguće sakriti.

Neimenovani izvor koji je bio prisutan na partiju tom je mediju otkrio da je Kylie cijelo vrijeme ‘ometao’ otac njezinog djeteta i dečko, Travis Scott. ‘Jako je fokusirana na odnos s Travisom i brine da ostanu par. Ipak ona ne želi biti samohrana majka. Zato je cijelo vrijeme bila s njim na telefonu’, rekao je isti izvor.

A budući da je od tada prošlo puno vremena, sada je trbuščić sigurno još veći. No, na tradicionalnoj božićnoj čestitki obitelji Kardashian/Jenner upravo je ona izostala, ali je bila prisutna na zabavi – fanovi su ju prepoznali na videu koji je objavila Kendall na svojem Instagram profilu.

Ni mi ne znamo kako nam je sve ovo promaklo mjesecima – a porod je sve bliže. Čestitamo Kylie!

Foto: Twitter/Instagram

M.Z.

About the Author