Kylie Jenner će nas držati ‘na iglama’ do samog kraja – povlači se iz javnosti i odbija komentirati trudnoću


Objavljeno 23.11.2017. - 12:24

Kylie Jenner je definitivno odlučila šutjeti o svojoj trudnoći do termina poroda – čak je i svim članovima obitelji Kardashian-Jenner zabranila da pričaju u javnosti o toj top temi. Ipak, ponekad se pojavi neka insinuacija koja potvrđuje sumnje – posljednja takva je objava mame i bake, Kris Jenner na Instagramu.

kylie jenner

Burt’s Bees joj je poklonio po jednu pidžamu za svako unuče, a ona je fotku objavila na svojem profilu s oznakom koja pidžama kome pripada. No, zbunili su nas broj komada i nedovoljna čitljivost rukopisa – na fotki je DEVET paketa, a svi dobro znamo da Kris ima šestero unučadi (Mason, Penelope, Reign, Dream, North i Saint), jedno Kim i Kanyea koje nosi surogat majka i navodno još dvoje unučadi na putu – Kylie i Khloe, koje još nisu potvrdile svoje trudnoće.

People je ekskluzivno doznao da Kylie ne želi biti u fokusu javnosti do termina poroda i da će se do tada baviti samo svojim zdravljem i srećom. Bliski neimenovani izvor je izjavio da ona nema namjeru potvrđivati ili opovrgavati informacije do samog rađanja i da se uopće neće pojavljivati u javnosti. Samo će ponekad objaviti poneki selfie i promovirati šminku svojeg brenda.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Na svojoj službenoj internetskoj stranici thekyliejenner.com, Kylie je u povodu Dana zahvalnosti (koji je btw. Danas) napisala: ‘Na puno stvari sam zahvalna ove godine! Znam da sam prava sretnica – tko zna gdje bi bila bez svoje mame, tate, sestara i brata?! Volim vas bezuvjetno. Na kraju, zahvalna sam i na svojim bebama. Možda me izluđuju, ali Normie, Bambi, Harlie i Rosie… Volim vas!!!’. Podsjetimo, riječ je o psima.

Kylie navodno u ovom trenutku vjeruje samo svojim najbližim prijateljima i sestrama, ali ju prilično zabavlja znatiželja i pažnja koju dobiva od šire javnosti. Ionako će sve odraditi pod uvjetima koje sama nametne – uostalom, na to ima svako pravo.

Foto: Instagram

M.Z.

About the Author