Kristen Stewart priznala što zaista misli o vezi s Robertom Pattinsonom


Objavljeno 18.08.2016. - 09:31

Prije nekoliko godina, dok su nastavci filmova Sumrak bili jako popularni, Kristen Stewart i Robert Pattinson bili su par iz snova ili ih je barem tako javnost percipirala. U filmu su glumili zaljubljeni par, a u stvarnosti nismo previše znali što se događa jer niti jedno niti drugo nisu komentirali vezu.

Dok su Kristen i Rob još bili zajedno ona ga je prevarila s redateljem iz filma Snjeguljica i lovac u kojem je glumila. Tu je nastao pravi skandal te je glumica samo jednom prilikom prokomentirala da je svojim činom povrijedila osobu koju jako voli, a pritom je mislila na Roberta.

Tu je njihova priča zaključena, a u posljednje vrijeme Kristen nije u vezi s dečkima nego s curama što ju je valjda ohrabrilo da konačno progovori o bivšoj vezi sa svojim kolegom. Ona tvrdi da je javnost prejako željela da oni budu zajedno pa da zato više ništa niti nije išlo kako treba.

`Ljudi su jako htjeli da Robert i ja budemo zajedno da je na kraju naša veza prestala biti veza nego je postala proizvod. Naš odnos je prestao imati veze sa stvarnošću i to je bilo grozno za mene. Nije bila stvar u tome da ja želim skrivati ono što se događa u mom životu, nego ne želim postati dio neke priče samo u svrhu tuđe zabave` iskrena je glumica.

Kristen kaže da o svojim vezama nikada nije voljela pričati javno, ali otkada dejta s curama osjeća da je to prilika da javnosti pokaže nešto pozitivno. `I dalje želim zaštititi svoj privatni život, ali ne želim da se stekne dojam da štitim neku ideju ili viđenje svoje veze od strane javnosti` poručila je.

Budući da Kristen tvrdi da je njena i Robova veza bila proizvod, vjerojatno je to bilo teško za podnijeti jer zna se što se čini s proizvodima – njih se kupuje i prodaje, a ljubav nema cijenu.

 

Foto: Instagram/getty

I.P.

About the Author