Kristen Stewart priznala da još uvijek pati zbog prekida s Robertom Pattinsonom


Objavljeno 15.09.2015. - 09:47

Kristen Stewart iskreno je priznala da ju prekid s Robom boli i dalje, nakon dvije godine od prekida veze. Osim što još uvijek osjeća nelagodu kad se sjeti tog događaja, priznala je da ju i dalje ‘ubija’ to što se dogodilo među njima.

kristen1

Kristen Stewart je Roberta Pattinsona prevarila s redateljem Rupertom Sandersom, što je dovelo do prekida njihove veze. Dvije godine kasnije, Kristen priznaje da je raskid bio ‘nevjerojatno bolan’.

Na pitanje kako je bilo snimati film Equals dvije godine nakon prekida, za Daily Beast je odgovorila da je bilo bolno: ‘Ugh, jednostavno me ubijte. Bilo je dobar trenutak [Nicholas Hoult i ja] snimimo taj film. Nisu ni svi moji prijatelji prošli kroz to što sam ja prošla niti su svi mladi ljudi prošli jednake stvari u životu. Zato se od nas nije očekivalo ništa konkretno. Sve što smo radili je bilo istraživački, meditacija onoga što već znamo.

Baš kao i Kristen, Nicholas se od Jennifer Lawrence ‘rastao’ prije nego je počeo snimati film s Kristen stoga je i on osjećao bol prilikom snimanja.

S druge strane, Kristen se osjeća pozitivno što se budućnosti i ljubavi tiče: ‘Ako si ikada patio – znaš onaj osjećaj kad s nekime prekineš i ugledaš na ulici ljude koji se drže za ruke pa si kažeš daj si godinu, vidjet ćeš kako ćeš se osjećati za godinu dana iako ne vjeruješ u to. Ako smo Nicolas i ja dobro odradili posao, onda je to zato da vas podsjetimo da se definitivno možeš vratiti u to vrijeme i otkriti koliko su teški, čudesni i značajni ti osjećaji u početku.

L.B./izvor: Hollywood Life
foto: arhiva

About the Author