Connect with us

Katy Perry ne smije nastupati na Victoria’s Secret reviji zbog ‘greške’ koju je napravila prije dvije godine

Vijesti

Katy Perry ne smije nastupati na Victoria’s Secret reviji zbog ‘greške’ koju je napravila prije dvije godine

Već sad znamo da će 28. studenog na Victoria’s Secret reviji nastupati Harry Styles i Taylor Swift, a šuškalo se da će nastupati i Katy Perry. No, prema najnovijim informacijama odbijena joj je viza zbog ‘greške’ koju je Katy napravila prije dvije godine.

katy perry

Naime, revija se ove godine održava u Šangaju, najvećem gradu veoma rigorozne Kine. Pjevačici se zamjera što je na koncertu 2015. godine pjevala zagrnuta Tajvanskom zastavom i što je nosila cvjetnu haljinu koja je simbol tajvanskog simbol protesta protiv kine.

‘Kineski državni službenici provjeravaju podatke i povijest aktivnosti na društvenim mrežama svakog izvođača koji namjerava nastupati u zemlji. Traže bilo koji njihov potez koji bi mogao biti uvredljiv za Kinu. Prije nekoliko godina, članovima grupe Maroon 5 bio je zabranjen ulazak u zemlju jer je jedan od njih na Twitteru čestitao rođendan Dalai Lami’, rekao je izvor.

Osim Perry, na modnoj reviji u Šangaju ne smije sudjelovati ni Gigi Hadid zbog videa u kojem se smije i u ruci drži Buddha kolačić.

 

Bad luck…

Foto: Instagram

I.I.

More in Vijesti

To Top