Katy Perry ne smije nastupati na Victoria’s Secret reviji zbog ‘greške’ koju je napravila prije dvije godine


Objavljeno 20.11.2017. - 11:18

Već sad znamo da će 28. studenog na Victoria’s Secret reviji nastupati Harry Styles i Taylor Swift, a šuškalo se da će nastupati i Katy Perry. No, prema najnovijim informacijama odbijena joj je viza zbog ‘greške’ koju je Katy napravila prije dvije godine.

katy perry

Naime, revija se ove godine održava u Šangaju, najvećem gradu veoma rigorozne Kine. Pjevačici se zamjera što je na koncertu 2015. godine pjevala zagrnuta Tajvanskom zastavom i što je nosila cvjetnu haljinu koja je simbol tajvanskog simbol protesta protiv kine.

‘Kineski državni službenici provjeravaju podatke i povijest aktivnosti na društvenim mrežama svakog izvođača koji namjerava nastupati u zemlji. Traže bilo koji njihov potez koji bi mogao biti uvredljiv za Kinu. Prije nekoliko godina, članovima grupe Maroon 5 bio je zabranjen ulazak u zemlju jer je jedan od njih na Twitteru čestitao rođendan Dalai Lami’, rekao je izvor.

Osim Perry, na modnoj reviji u Šangaju ne smije sudjelovati ni Gigi Hadid zbog videa u kojem se smije i u ruci drži Buddha kolačić.

 

Bad luck…

Foto: Instagram

I.I.

About the Author