Katy Perry na dodjeli VMA nagrada prozvala Taylor Swift i sprdala Justina Biebera

Objavljeno 28.08.2017. - 11:07

Katy Perry je bila domaćin ovogodišnje dodjele nagrada MTV Video Music Awards, koja se održala sinoć u američkom gradu Inglewoodu u Californiji. Ona se na pozornicu spustila sa stropa u svemirskom odijelu u čast ‘Moon Person’ kipića, koje primaju dobitnici nagrada, da bi učinila večer zabavnom, a to joj je itekako uspjelo.

katy perry

Nakon prizemljivanja, Katy je na pozornici birala svoj sljedeći outfit komentirajući: ‘Bi li trebala nositi choker i poderane traperice? Možda i nešto Yeezy?‘. Naravno, ekipa je shvatila da je ovim potezom automatski prozvala (a koga drugoga nego?) Taylor Swift!

Embed from Getty Images

Kakve to veze ima s Taylor? Ima, jer je Tay navodno ‘ukrala’ dizajn za svoje promotivne materijale od Kanye Westa koji identična slova koristi u svojoj modnoj liniji Yeezy i u promotivnim materijalima pod nazivom ‘Life of Pablo’.

No, to joj očito nije bilo dovoljno pa je na pozornicu dovela i svoje lažno dijete, stala uz bok DJ Khaleda i njegovo dijete i odlučila se zezati i na račun Justina Biebera.

Embed from Getty Images

Rekla je da njezino dijete zna tekst pjesme ‘Despacito‘ ‘za razliku od neke druge djece koju poznaje’. To je nesporno išlo Biebera koji je priznao da ne može zapamtiti tekst ovog ljetnog hita.

Bili smo sigurni da Katy u ulozi domaćina sigurno donosi showtime, ali ugodno nas je iznenadila suptilnim humorom – možda je malo zločest, ali je i zabavan. Slažeš li se?

Foto: Getty/Twitter/Instagram/YouTube

M.Z.

About the Author