Kakav blam – Caru Delevingne zabunom nazvali dečkom

Objavljeno 29.09.2017. - 10:13

Cara Delevingne se našla na naslovnici posljednjeg izdanja digitalnog magazina ‘The Edit’. Dvadesetpetogodišnjakinja je tom prilikom dala i ekskluzivni intervju.

Cara Delevingne

Najzanimljiviji dio je da je jednom prilikom bila nazvana dečkom i to pred starcima. ‘Nosila sam odjeću koja mi se sviđala i kratku kosu i realno, izgledala sam poput dečka i ponašala se tamo. Ali mi je svejedno strašno išlo na živce kada su me neki ljudi zamijenili za dečka jer to jednostavno nisam. Čak su rekli mojim starcima da imaju prekrasnog sina. Tada sam se definitivno zabrinula’.

A Cara je otkrila i kakvi su joj planovi – ‘Želim imati ranč, živjeti na plaži i položiti vozački ispit. Nisam sigurna želim li se vjenčati jer ne znam vjerujem li u instituciju braka. No, želim djecu i sigurna sam da ću ih imati. Jedva čekam da doživim tu ljubav. Ali još uvijek o tome samo maštam’.

U međuvremenu nam Cara priprema još iznenađenja – uskoro objavljuje knjigu ‘Mirror, Mirror‘ za koju kaže da ju je ‘morala napisati’, a radnja se vrti oko četvero tinejdžera (Red, Leo, Naomi i Rose) koji su otuđeni od sredine u kojoj žive.

Cijeli intervju je dostupan na ovdje.

Foto: Instagram

M.Z.

About the Author